Tilaisuudet

Littoisten työväentalo muuntuu moneksi. Taloa vuokrataan edullisesti muun muassa hää-, syntymäpäivä-,tanssi-, huvi-, huutokauppa ym.tilaisuuksien järjestämiseen. Upea piha antaa mahdollisuuden järjestää erilaisia tapahtumia ja sisätiloissa saa järjestettyä ikimuistoisia juhlia niin isolle kuin pienellekin juhlaväelle. Talon kapasiteetti on 150 istumapaikka ja sitä voidaan varata myös talvikäyttöön.

Read More

Syntymäpäivät

Tasavuodet lähestyy ja etsit sopivaa juhlatilaa syntymäpäivääsi? 150 paikkainen Littoisten Työväentalo sopii juhlaan niin kesällä kuin talvella. Historiallisessa ympäristössä Littoisten vanhan Verkatehtaan kupeessa sijaitsevan Työväentalon tunnelmallinen miljöö sopii erinomaisesti juhlien viettopaikaksi. Tule tutustumaan ja varaa päivä hyvissä ajoin!

Read More

Häät

Etsitkö juhlatilaa hääjuhlaasi? 150 paikkainen Littoisten Työnväentalo on ollut todistamassa monen hääparin ensiaskeleita. Idyllinen pihapiiri ja satavuotiaan rakennuksen tunnelma luovat upeat puitteet hääjuhlaan, niin isolle kuin pienellekin juhlaseurueelle. Historiallinen ympäristö, Littoisten järven läheisyys ja kaunis juhlatila tekevät päivästä varmasti ikimuistoisen. Tule tutustumaan ja varaa päivä hyvissä ajoin!

Littoisten Työväentalo voi varata myös talvikäyttöön.

Read More